Vart tog dom vägen?

Nu sitter jag här och funderar.. Vart tog egentligen Modern Talking vägen?
Så jävla bra var dom ju och framför allt hade dom sån karisma. Tänk på den stackars nya generationen som inte kommer få lyssna på dom.. Det är ingen som är sugen på att starta ett tributeband till dom med mig? Hör av er om ni är intresserade.
Och bara så ni vet så har jag sagt pix pax för syntgrejen som jag inte har en aning om vad det heter..





You're my heart, you're my soul. //B.A Baracus

Topp 3 djur utan päls.

Som jag sa skulle jag fundera på topp 3 djur utan päls. Och då handlar det om dom 3 djuren som saknar päls som jag helst skulle vilja ha.
PÅ tredjeplats kommer Elefanten. För fatta vad rockigt det skulle vara att bara glida omkring på en elefantrygg hela dagarna utan och behöva bry sig om något bara sitta där och kolla ner på alla fan vad nice det vore.

.

På andra plats kommer kommer sälen. Som har päls när dom är små men den försvinner sedan och bara är en kort hårdräkt. (Jag har kollat upp det) Sälen väljer jag för att folk har en tendens att tycka att dom är söta och går man runt med nåt som är väldigt sött då kommer man få chicks.



På första plats kommer självklart vår älskade Nöken. För har man Nöken med sig då är det bara att glida. Alla kommer se upp till dig, chicksen kommer vara efter dig och man blir helt enkelt guden.




Där har vi dagens Topp 3 lista.. Nästa lista kommer vara folk som man hade velat döda.. Inte folk som lever utan historiska personer. Typ Gustav Wasa om man inte gillade han..

//B.A Baracus

Dagens citat

Som sagt lite seg var man ju idag. Då kan det vara ganska skönt att slappa lite framför datorn och bara göra ingenting..
Kanske chatta lite med folk.. Som typ min barndoms kompis Slim Susie från den djupa skogen i värmland..
Hon fyller år idag så då är det ju passande med ett grattis.. Vi pratade vidare om hur allt var och sånt.. Hon skriver att hon har ätit gör mycket tårta idag och jag skriver gött.. Då kommer det..

"japp, nu har jag blivit 20 så nu ska jag bli fet och charmig "

Och jag tänker, fan det vill jag nog också bli när jag blir 20.. Det vore något det.

//B.A Baracus

Fuck it!

Jag skiter i min håridé tror jag... Eller lägger den på is tror jag. För efter ha sett en rätt coolt klipp som gjordes igår har jag sett vad jag ska göra med mitt liv..

Jag ska göra ljudeffekter! Helikoptrar, motorsågar, katter, överfallsalarm, vattenfall och ett och annat golfslag.. You name it och jag ordnar det. Lättare och börja där utan att ha så mycket startkapital som med hårgrejen.. Så jag har skrivit upp ett schema att jag ska lära in mig minst åtta nya effekter om dagen och spela in dom i slutet av varje vecka.. Jag har skickat ett mail till Peter Jackson om att jag är väldigt intresserad av att göra alla ljudeffekter till Bilbo när den ska spelas in.. Och jag tror han kommer vara intresserad när jag skickar en demo med lite effekter som jag spelat in här hemma..

Det gäller bara att tro på sig själv så kommer man nog långt här i livet. //B.A Baracus

Topp 3 covers

Utråkad, seg i huvudet, trött och sugen på att skriva något bara för att ha nånting att göra..
Så nu har jag tagit fram enligt mig just nu topp 3 covers.

På tredje plats har vi den här..




På andra plats tar vi en låt som jag inte alls gillar orginal men sätter man en blond svenska på den så är det klart det blir bra.. Hur kan det annars gå?




Och på första plats tar vi en cover om vad som jag nog är ganska säker på är mitt favorit band no.1. I alla falla har dom varit det dom senaste åren.





Där har vi vad som idag är topp 3 listan på covers. Men sånt kan ju ändras ganska fort ibland.
Nu ska jag fundera på en ny topp 3 lista. Djur utan päls ska det bli.

Tjipp och hej //B.A Baracus

RSS 2.0