Nära döden upplevelse..

Har ni varit med om det någon gång när man bara hoppar till och inser att nu är det klippt.. Sen så gör man en sån där ful min och hela livet passerar förbi.. Ungefär som i Snatch filmen om den coola tattaren där i slutet när dom skjuter Brick Top.. Har hittat ett klipp på det också.. Kolla där vid 1.26 in så ser ni minen..




Hur som helst gick jag tillbaka till lunchen.. I min ensamhet flög tankarna iväg och jag tänkte på allt från clownfiskar till nya filmer och vidare till den söta Emo Girl.. Och när jag gick där och skulle runda den sista hörnet så händer det plötsligt.. Då kommer det en stor skånska snabbt på en cykel mot mig och jag känner mig som en liten kackerlacka som kommer krossas när som helst.. Som tur var krossades jag inte men jag stog där med min dumma min medans skåningen skrattade åt mig med sitt hemska skratt.. Likt Cruella De Vil.. Står ett tag och känner mig lite fånig innan jag bestämmer mig för att bara gå därifrån.. Då säger skåningen se dig för vart du går när jag börjar traska iväg.. Jag vet inte riktigt hur det funkar i skåne men här cyklar man inte snabbt på trottoarer i närheten av hörn.. Men med tanke på att 1 mil är gångavstånd i skåne så kanske man gör det..  

Med mitt liv i behåll säger jag tack för den här gången.// B.A Baracus

Var i mitt liv är jag?

Den frågan ställer jag mig själv idag när jag hoppar av bussen..
Inte på det sättet när en del kan tänka vad dom har gjort med sitt liv och ångrar och mår dåligt av hur det ser ut i mitt liv..
Absolut inte så, utan mitt liv är jag i nuläget väldigt nöjd över och det var nog ett tag sen jag har mått så bra som jag har gjort den här veckan som varit.. Man kan ju undra varför.. Tror jag har mina aningar om vad det är.. Men man kan ju aldrig vara riktigt säker..

Min fråga ställer sig mer angående var jag bor.. Hoppar av bussen tänker ska nog gå förbi ica och köpa något gott att tugga på nu ikväll.. Kommer till torget ser ett gäng olidliga fjortisar eller ursäkta ordvalet (ingen ska ju känna sig träffad) yngre tonåringar som går runt och skriker och två stycken volvo 740 som sladdar runt på parkeringen och tycker dom är fränast i stan.. Men tyvärr killar det är jag som är fränast i den här stan.. Kommer in på ica kollar mig omkring och ser en och annan pundare som är över två meter.. Tänker är det här jag vill vara?? Nja men om jag flyttar kommer jag någonsin bli nöjd över det stället.. Det är det som är frågan, jag tror inte jag sulle bli nöjd nånstans om jag ska vara ärlig mot mig själv. Visst vissa ställen skulle vara bättre än annat..

Man kanske borde klä ut sig i en svart dräkt och rensa upp i den här stan.. Det kanske vore nåt.

Over and out // B.A Baracus

Irländare

Jag gillar irländare har jag kommit på..
Här har ni en av mina favoriter fast han är född i England..
Men hans föräldrar är från Irland så det räknas..



Hoppas man blir irländsk i nästa liv // B.A Baracus

Ne jag menar det..

Satt precis och pratade med gubbe när jobbade.. Han var typ född 46 och bodde nånstans..

Jag - Jo det va såhär att jag ringt i ditt område angående elen..
Han - Ah det var såhär att en söt tjej ifrån E.on..
Jag - Jaha ja
Han - Och jag är ju inte bög eller så.
Jag - Ne jag menar det
Han - Jag menar jag är ju heterosexuell
Jag - Det är ju bra det i alla fall
Han - Så hon charma mig
Jag  - Ah du det är inte lätt ibland

Tack Hasse46 eller vad du nu hette.. You made my day

Over and out //B.A Baracus

Dagens ros..

Går till Zebran som gick upp ur en varm säng slog på datorn bara för att hjälpa mig med att ta reda på en busstid..
En bra vän är nog det rätta ordet för det..

Och ledsen att jag inte har skrivit på ett tag.. Lindy Hopen gick rätt bra så jag har inte varit hemma utan letat sponsorer och annat viktigt nu när karriären ska ta fart.. Kanske ska få vara med som pausunderhållning på Lets Dance..
Bara det att Magnus Samuelsson ville hellre köra armbrytning mot hela publiken som pausunderhållning istället..

Tråkigt att behöva säga att jag inte hinner skriva mer nu heller eftersom jag jobbar men har ni allt för tråkigt så kan ni läsa det här..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4317104.ab


Pew pew pew // B.A Baracus

RSS 2.0