Reinkarnation

Jag läste precis ett blogginlägg som handlade om reinkarnation och att det var populärt att tro att man skulle bli ett djur i sitt nya liv. Och det här är väl mest ett svar till vad han hade skrivit.

Han påstår att det perfekta att återfödas som är en framgångsrik travhäst. Mest för att man då kommer säljas till ett fint stuteri och sedan bli en eftertraktad avelshingst..
Och där kan jag inte riktigt känna att jag kan hålla med. Eftersom mycket handlar trots allt om slumpen att man ska bli framgångsrik för det första och att man inte är en väldigt vildsint hingst så dom förvandlar en till en vallack istället. Men om vi nu leker med tanken att man faktiskt blir framgångsrik och man får behålla sina bollar så är det ändå lite saker som jag tycker är negativt. För det första du kommer leva i fångenskap och om du har otur kommer du få en för liten hage så du inte kan springa av all energi du borde ha som gammal travhäst.. Men det som jag antog att han menade skulle vara det bästa med allt är ju att du får naila ganska många hästchicks. Och det är ju ganska najs eftersom dom flesta av det manliga könet gillar att naila chicks från sin egen ras. Men då kommer ju grejen med det att när du ska säljas till ett stuteri att du hamnar på ett som tillämpar naturlig avel.. För hur kul är det och spänna på en hästdocka dina sista år i livet.. Jag föredrar i alla fall levande chicks framför en Barbara..

Så här kommer det, vad som är det perfekta djuret att återfödas som.. Ett Lejon!
Och varför då kanske ni undrar.. Men eftersom man fick bestämma lite hur lyckat allt skulle gå under livet så är ju en lejonhanne det absolut bästa man kan välja.. Bara man får börja med en bra fysik så man kan slå ut ledarhannen i en flock och själv bli flockens Mofasa. Väl där behöver man inte göra så mycket kanske jaga bort lite andra hannar som försöker ta din plats men med tanke på att man är starkast av alla lejonen så är ju inte det några problem.. Sen behöver man inte göra speciellt mycket mer om man inte känner för det.. Bara ligga i skuggan under ett träd på savannen och njuta.. Du slipper ta hand om några barn det gör ditt harem av lejoninnor.. Dom jagar även åt dig och du får så att säga betäcka alla brudarna när det är dags.. Du får en sjukt mycket coolare man än vad andra djur har och om du vill göra dina chicks lite tossiga kan du gå och fälla en stor jävla buffel all by yourself..

Och den avslutande frågan som troligtvis kommer övertyga dig.. Vad gör du helst ryter som ett lejon eller gnäggar som en häst?

Dock kommer jag leva för evigt. // B.A Baracus

Kommentarer
Postat av: jth

Din teori om att återfödas som lejon är riktigt intressant. Kung i flocken vore ju riktigt trevligt att bli.

2009-11-18 @ 14:26:36
URL: http://http://joelthor.blogspot.com/
Postat av: Atreyu

Det är riktigt skönt att se att du är lite aktiv nu igen B.A, hoppas på att kunna få se mer av dina tankar och visa ord innom en snar framtid!

2009-12-16 @ 18:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0