Pokerkväll med en touch av pizza, ungar och bässa!

Jul är gemenskapen och måltidernas högtid. Måltiderna tröttnar man lätt på eftersom variationen inte är så stor, gemenskapen är lätt utbytbar och flexibel så den är mindre ledsam.
Igår hade en god vän (kallar honom för Mr. T) ordnat med Poker/party (partyt kom efteråt när idéen hade kläckts).

Pokern är inte det ledande motivet för varför jag åkte till Mr. T utan just för gemenskapen, folk man inte träffat på länge eller bara folk man ville träffa en gång till.
Jag torska och fick därför åka med och köpa Pizza åt  resterande spelare.

När vi fått våra pizzor.. betalade vi och började vår promenad över vägen mot bilen..
Vi åkte ett rött vrålåk men tyvärr hade just denna kvällen ett hockeylag spelat match i Töreboda (13-14 åringar).. dom använde samma parkering som oss. Helt utan en tanke sliter våran vän "Pandan" upp dörren på en av dom röda kärrorna som ser ut som vår därinne möts han av 4 stycken livrädda barn och en Pappa som ser lite fundersam ut. 
Pandan förstår inget dom första 3-4 sekunderna men sedan slår han igen dörren följt med komentaren "det här var nog fel bil", komentaren möts med 3 snabba tutningar från föraren och gapskratt av Hockeypojkarna.
Glada i hågen åker vi hem och äter upp pizzorna.
 
Då kläcktes idéen om fest. .

Pandan sög på lite 3,5:or.. gött det. Festen började och dom lurviga svängdes till gamla slagdängor från Absolute Music ??.. klockan närmade sig 12 så vi kände att det började bli dags att röra på sig.. Våran hjälte denna kvällen kallar vi "Duvan" han anmälde sig frivilligt som chauffören för kvällen..
 
Blunda nu och låt fantasin flöda.. för vad som hände oss den kvällen kan inte beskrivas med ord!

// Alex (Madagaskar Lejonet)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0